iElektro AS

Lavere strømkostnader med luft-til-luft varmepumpe

Reduser strømkostnadene og spar opptil 50 % av strømforbruket til oppvarming. Vi har et stort utvalg av luft-til luft varmepumper fra Toshiba, i ulike modeller og farger. Ta kontakt med oss i dag for å se mulighetene og få et uforpliktende tilbud. 

Toppmodellen Toshiba Daiseikai 10 finnes med både ask og hvit for å passe til ditt interiør.

Behagelig temperatur hele året

Varmepumper renser inneluften og gjør hjemmet ditt både komfortabelt, rent og innbydende. I tillegg er det en bærekraftig oppvarming av boligen din. Vårt utvalg av varmepumper er spesielt tilpasset for det tøffe nordiske klimaet, og er like godt egnet sommer som vinter. Med både varme og kjøling har du alltid optimal temperatur hjemme.

Utstyrt med Ultra Pure filter

Thosiba Daiseikai 10 er vår nyeste og mest innovative varmepumpe. Denne kraftpluggen av en varmepumpe kombinerer uovertruffen ytelse med avansert teknologi. Her er det ikke gjort kompromisser! Den er selvsagt best på strømsparing og har høyeste energimerking A+++.

Daiseikai er utstyrt med Ultra Pure filter; et elektrostatisk filter som stopper opptil 94 % av alle partiklene i luften. Støv, pollen, dyrehår og annet smågrums blir effektivt hindret i å bli spredt rundt. Filteret bør byttes ut annethvert år.

Et sunt inneklima er selvsagt viktig for alle, men det er spesielt avgjørende for de som sliter med allergier eller andre luftveisplager. Med Kontur vil du oppleve å puste inn ren og behagelig luft året rundt.

Les også: Bærekraftig oppvarming med varmepumpe 

Et slag for miljøet

Vår mest bærekraftige modell

Det er ingen tvil om at du slår et slag for miljøet ved å velge en luft-luft-varmepumpe. Men ved å velge Ask, har du virkelig slått hardt.

Vi er veldig stolte av å kunne fortelle at nesten halvparten av plasten i innedelen kommer fra resirkulert materiale. Og treverket som omgir denne varmepumpen er nøye utvalgt fra PEFC bærekraftig forvaltet skog (ektern lenke). Ask blir med dette et bærekraftig alternativ som bidrar positivt til både inneklima og miljø.

Med designmodellen Toshiba Signatur gjør langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner.

panasonic varmepumpe i stilrent interiør

Fordeler med varmepumpe

  • Bærekraftig oppvarming
  • Rask inntjening
  • Stille drift - den er nærmest lydløs
  • Overlegen kvalitet i unik design
  • Kabinettet og delene er utformet for en enkel installasjon

Med smart tilkobling og betjening, høy ytelse, moderne design og intelligente funksjoner har Toshiba laget varmepumper for å gjøre hjemmet ditt renere, tryggere og mer behagelig. 

Med appen Toshiba Home AC Control kan du enkelt styre og overvåke flere klimaanleggsenheter i hjemmet, alt fra én mobilenhet. Toshiba Home AC Control er kompatibel med Google Assistant og Amazon Alexa 

Ønsker du priser på varmepumper og montasje?

Ta kontakt med oss i dag så gir vi deg et uforpliktende tilbud.