iElektro AS

Toshiba Polar

Stor kapasitet 

Toshiba Polar er svært energieffektiv varmepumpe med en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,10. Det betyr at du kan gange opp varmen du får med 5,1 i forhold til brukt strøm gjennom et helt år. Polar har energiklasse A+++ og har fabrikkgarantert driftsområde ned til -25 grader.

Elegant design – blant markedets minste!

Med sømløst deksel og matt finish har Polar et diskré design som står så godt til veggen at varmepumpen oppleves enda mindre enn den allerede er. Polar er utstyrt med et eksklusivt LED - lys display som er med på å gi varmepumpen et diskré, high-tec uttrykk.

Skapt for et nordisk klima

Det er en grunn til at denne luft-luft-varmepumpen har fått navnet Polar. Ikke bare er det et nikk til en tidligere folkekjær varmepumpe-klassiker med samme navn. Den har òg svært høy varmekapasitet ved lave temperaturer, og den effektive kompressoren klarer hele 4000 W ved -15 °C. I tillegg er den fabrikktestet ned til -25 °C. Ytelsen gir Polar en høy stjerne i mange hjem når kulda stikker som verst. Denne varmepumpen er og blir en favoritt.

Stappfull av smarte funksjoner

Polar er utstyrt med en rekke intelligente funksjoner som gjør det enkelt å få kontroll på inneklimaet ditt. Varmepumpen har peismodus, vedlikeholds varme og kan fås med integrert WiFi som tilbehør. Selv om Polar allerede har et lavt lydnivå, har du også mulighet for stillemodus på både inne- og utedelen.

Sval avkjøling

Det nye «Hada Care»-spjeldet sørger for sval nedkjøling når varmepumpen settes i aircondition. Med «Hada Care Flow» sendes den kjølige luften opp i rommet der varmen befinner seg. Det gir en behagelig, jevn romtemperatur – helt uten plagsom trekk – på selv de varmeste dagene.

 

Toshiba Polar fra kr. 25 990,- inkludert standard montasje

Sort modell fra kr. 26 990,-