iElektro AS

Varmepumper fra iElektro AS

Toshiba Signatur

Toshiba Signatur

Toshiba Signatur 25 har et design du ikke har sett maken til, og gjør likevel langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har energiklasse A+++, er meget stillegående og ytelsesevnen er på topp.

Toshiba Daiseikai Ask

Toshiba Daiseikai Ask

Verdensnyheten Toshiba Ask er en varmepumpe med et helt unikt design! Denne modellen er like spennende utenpå som den er inni. Ask er full av smarte funksjoner, og med integrert wifi har du full kontroll over inneklimaet i boligen rett fra mobilen. Ask har selvfølgelig den høyeste energiklassen, nemlig A+++.

Toshiba Daiseikai Kontur

Toshiba Daiseikai Kontur

Nye Daiseikai 10 er toppmodellen med den aller nyeste teknologien. Med funksjoner som integrert wifi, avansert filter og en smart sensor som justerer temperaturen, har du full kontroll over inneklimaet. Høyeste energiklasse A+++ betyr maksimal energieffektivitet og minimalt strømforbruk.

Toshiba Polar

Toshiba Polar

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Toshiba Polar 25 er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima. Du kan velge mellom hvit og sort modell.

Toshiba Daiseikai 9s

Toshiba Daiseikai 9s

Daiseikai 9 S er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse! Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående. Denne varmepumpen er fabrikktestet ned til -30 °C, har energiklasse A+++ og suveren ytelsesevne.

Toshiba Gulvmodell

Toshiba Gulvmodell

Svært stillegående og energieffektiv luft-luft varmepumpe. Denne modellen egner seg for lav plassering på vegg, har energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på 4,3. Perfekt for deg som ønsker både høy ytelse og lav lyd.

Toshiba Seiya

Toshiba Seiya

Stillegående varmepumpe til lav pris og energiklasse A++. Seiya Nordic er modellen for deg som vil ha effektiv oppvarming – til en rimelig pris.

Toshiba Multisplit

Toshiba Multisplit

Toshiba Multisplitt er en løsning der flere innedeler er koblet til én kraftig utedel. I hus med oppholdsrom over flere plan, eller der rominndeling hindrer luftstrømmen i å nå godt ut til flere rom, vil Multisplitt gi deg en jevnere og bedre fordeling av varmen i boligen.

Service varmepumper

Service varmepumper

Visste du at regelmessig service gir varmepumpen din bedre effekt, høyere virkningsgrad og forlenger levetiden?

Vi utfører service på alle typer luft til luft varmepumper.